Arvutifoorum VISTA
http://vista.getforum.org/

far cry 2 mängu minnes ei hakka laadima.
http://vista.getforum.org/far-cry-2-mangu-minnes-ei-hakka-laadima-t659.html
1. leht 1-st

Autor:  kurvii [ 27 Okt 2008, 21:02 ]
Teema pealkiri:  far cry 2 mängu minnes ei hakka laadima.

Mul far cry 2 story ei tööta kuid multiplayer ja map editor kõik töötavad, olen proovinud enam vähem kõike mis netist leidnud olen, isegi helikaardi välja lülitanud, mängin ise Hp pavilion dv6000 peal 2gb ramWindows vista home premium, NVIDIA GeForce 8400M gs , multiplayer töötab ilusti nii et viga kaardis ei saa olla, Story mode laeb ja jäätud keset teist pilti, heli jookseb edasi(muusika) aga pilt ja laadimismärgike nurgas jäävad kinni. Mis teha?

Autor:  erik [ 27 Okt 2008, 21:52 ]
Teema pealkiri: 

Kas ta laeb plaadilt? Ehk on plaat vigane.

Autor:  kurvii [ 27 Okt 2008, 21:55 ]
Teema pealkiri: 

Ei.arvutist otse.Virualcd

Autor:  erik [ 27 Okt 2008, 21:57 ]
Teema pealkiri: 

http://www.actiontrip.com/link.phtml?ht ... _beta.html
http://www.cdrinfo.com/Sections/News/De ... wsId=24232
Neid drivereid oled proovinud?

Autor:  erik [ 27 Okt 2008, 22:13 ]
Teema pealkiri: 

Vista SP1 on peal?

Autor:  Restart [ 27 Okt 2008, 23:22 ]
Teema pealkiri: 

ei saanud aru, kas originaal või mitte?

Autor:  kurvii [ 28 Okt 2008, 00:44 ]
Teema pealkiri: 

Originaal mäng,sp1 ka peal. kohe proovin neid linke ka. Ei lase seda installida. The NVIDIA setup program could not locate any drivers that are complatible with your current hardware. setup will now exit!!! Miks ta mulle sellise teate annab?

Autor:  jast112 [ 28 Okt 2008, 00:54 ]
Teema pealkiri: 

Läppar pole mängimiseks :)

Autor:  kurvii [ 28 Okt 2008, 01:11 ]
Teema pealkiri: 

Kultsed sõnad, kuid brother in arms,call of duty,mercenaries 2 ja vell mõnda mängu mängib. Ja sõber kellel on 1,5a vana süleraal ja xp ja vahemälu 4x vähem seal mängib!!!!!

Autor:  Restart [ 28 Okt 2008, 16:51 ]
Teema pealkiri: 

mul Far Cry 2 töötab ilusti.... reinstall game............

Autor:  kurvii [ 28 Okt 2008, 19:47 ]
Teema pealkiri: 

tegin,ei midagi.Siis sai netist uuritud et pole ainus kel selline jama,sikutasin veel mingi phatsi ka juurde ja muutsin mingit filet.aga ei tolku. Soetan endale vähe mälu juurde ja teen uuesti proovi.

Autor:  Restart [ 28 Okt 2008, 20:30 ]
Teema pealkiri: 

kas direct x on uuendatud?

1. leht 1-st Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/