Arvutifoorum VISTA
http://vista.getforum.org/

Probleem suurte failidega mida tõmban utorrentiga
http://vista.getforum.org/probleem-suurte-failidega-mida-tomban-utorrentiga-t2188.html
1. leht 1-st

Autor:  lutss [ 24 Mär 2011, 12:35 ]
Teema pealkiri:  Probleem suurte failidega mida tõmban utorrentiga

Tervist,

Niisiis mul on selline mure näiteks panen 1gb offici tõmbama tuleb paari minutiga alla hakkan avama lööb ette CORRPUT.
Olen üritanud neid parandada ja värke aga see ei aita isegi teistkortsel allalaadmisel on mingi kiiiks küljes.
Failid mis jäävad umes 1mb - 90mb nendega probleeme ei ole. Ja samas pole ka filmidega probleeme mis ületavad üle ühe giga.
See viga esineb .rar ja installeritel.

Ete tänades,
Lutss.

Autor:  valdur55 [ 24 Mär 2011, 16:14 ]
Teema pealkiri:  Re: Probleem suurte failidega mida tõmban utorrentiga

1) piraaltusega tegelemine on siin foorumis keelatud.
Andmeid on liiga vähe. Kelle internetti tarbid? Kui mobiilset internetti, siis selline käitumine tundub olema normaalne, sest nii hoitakse võrku stabiilsena. ( lepingus peaks vastav punkt olema)

Autor:  lutss [ 24 Mär 2011, 16:44 ]
Teema pealkiri:  Re: Probleem suurte failidega mida tõmban utorrentiga

Elioni netti kasutan

Autor:  caseman [ 24 Mär 2011, 18:40 ]
Teema pealkiri:  Re: Probleem suurte failidega mida tõmban utorrentiga

Mine osta poest, saad töötava versiooni.

Autor:  lutss [ 25 Mär 2011, 16:37 ]
Teema pealkiri:  Re: Probleem suurte failidega mida tõmban utorrentiga

ei noo selles pole asi vaid üks kõik mis kokku paiktud fail on isegi iso fail , ikka ütleb et kas või üks fail on vigane :/

Autor:  alter [ 25 Mär 2011, 16:40 ]
Teema pealkiri:  Re: Probleem suurte failidega mida tõmban utorrentiga

Tsiteeri:
See viga esineb .rar ja installeritel.
Nagu vigased .rar ja installer failid. Kui terveid arhiive tõmbad, siis töötavad?

Autor:  lutss [ 25 Mär 2011, 16:51 ]
Teema pealkiri:  Re: Probleem suurte failidega mida tõmban utorrentiga

Vahet pole mis seal .rar või .iso file sees on alati on mingi vigastus sees, olen proovinud mitu korda ühte ja sama iso või rar file tõmmata aga ikkagi on mingi katkine tükike sees. Aga kõrval proovisime sõbra arvutiga sama rar file tõmmata ja tal lahti pakkides ühtegi errorit ega midagi ette ei löönud.
Mul on see probleem juba iidamast aadamast , isegi windowsi vahetamine ei aidand seda parandada.
Tõesti mul pole õrna aimugi milles viga võib olla.

Autor:  valdur55 [ 25 Mär 2011, 16:54 ]
Teema pealkiri:  Re: Probleem suurte failidega mida tõmban utorrentiga

Millega sa neid faile alla laed? Kas kõvaketast on vahepeal puhastatud (ccleaner skänneering)?
Kas arvuti on nuhkvarast puhas (Malwarebytes Anti-Malware)?

Autor:  lutss [ 25 Mär 2011, 17:04 ]
Teema pealkiri:  Re: Probleem suurte failidega mida tõmban utorrentiga

Tavaliselt utorrent või siis firefox neti browseriga.
ccleaner'iga käin iga hommik korra läbi aga ma ei tea seda nuhkvara värki mul pole aga võib olla nod 32 antiviirus leiab need ise või ei leia ?

Autor:  tudiludi [ 25 Mär 2011, 17:21 ]
Teema pealkiri:  Re: Probleem suurte failidega mida tõmban utorrentiga

Firefoxi vana versiooniga oli see viga jah, et kui vahemälu oli väiksem, kui allalaetav fail, siis jäi see poolikuks.

Kuid utorrent peaks toimima õigesti. Kettal ikka piisavalt ruumi on? Või uuri utorrenti kataloogide sätteid - äkki kasutab see vahemäluks mingit ramdiski, mälupulka vms.

Autor:  lutss [ 25 Mär 2011, 21:31 ]
Teema pealkiri:  Re: Probleem suurte failidega mida tõmban utorrentiga

Firefox on uusim , ehk firefox 4 nii ja utorrendi see kausta värk on jumala korras. Ma siin eelmine päev kulutasin ööotsa närve ning kohvi et sellest veast lahti saada. See viga esineb ka siis kui tõmban sõbra arvutist töötava iso välisele lkõvakettale ja siis sealt tõmban arvuti ja proovin lahtipakkida. siin millegi muus viga :(

Autor:  alter [ 25 Mär 2011, 21:34 ]
Teema pealkiri:  Re: Probleem suurte failidega mida tõmban utorrentiga

lutss kirjutas:
Firefox on uusim , ehk firefox 4 nii ja utorrendi see kausta värk on jumala korras. Ma siin eelmine päev kulutasin ööotsa närve ning kohvi et sellest veast lahti saada. See viga esineb ka siis kui tõmban sõbra arvutist töötava iso välisele lkõvakettale ja siis sealt tõmban arvuti ja proovin lahtipakkida. siin millegi muus viga :(

Nojah, see on parem probleemi kirjeldus, ilmselt sinu arvuti kõvakettale kirjutamisega on mingi viga. Kui arhiveerimisprogrammi vahetad, WinZip vms, siis ikka annab errorit?

Autor:  tudiludi [ 25 Mär 2011, 21:35 ]
Teema pealkiri:  Re: Probleem suurte failidega mida tõmban utorrentiga

Kas suure faili maht properties-is on ikka nii palju, kui peab olema?

Autor:  lutss [ 26 Mär 2011, 00:25 ]
Teema pealkiri:  Re: Probleem suurte failidega mida tõmban utorrentiga

Faili mõõtmed on kõik paigas, olen proovinud vahetada ka neid programme. Aga see ei aita. :(
Kui kõvakettast juttu tuli kas see on normaalne et kui ma panene alati arvuti shut down nupust kinni windowsis mitte arvuti küljes olevast nupust ja kui panene tööle lööb black screene ette kus saab panna safe mode jne...
Aga ennem lõi ainult siis ette kui lülitasin arvuti nupust välja.

Autor:  tudiludi [ 26 Mär 2011, 00:36 ]
Teema pealkiri:  Re: Probleem suurte failidega mida tõmban utorrentiga

Kui sul just kuskilt kuidagi sätitud ei ole, siis ei tohiks ta sulle seda menüüd ette anda. See menüü tuleb tavaliselt siis, kui Windows on ootamatult sulgunud. Kas sulgemise nupp ikka suleb arvuti, mitte ei pane unerežiimi? Kui liigutad hiire nupu kohale, siis näed teksti, mida nupp teeb.

Autor:  lutss [ 26 Mär 2011, 13:37 ]
Teema pealkiri:  Re: Probleem suurte failidega mida tõmban utorrentiga

Shut downib ikka, ja ma pole seda ise sättinud.

Autor:  lutss [ 18 Apr 2011, 22:29 ]
Teema pealkiri:  Re: Probleem suurte failidega mida tõmban utorrentiga

Sai istutud paari tuttavaga läppari ümber, ja proovitud igast värke. Tuli välja et tutava lauaarvutil sama jäma. Maadlesime maadlesime aga kätte saime vea. Viga võib olla vigases Interneti kaardis.
Aga selle peale tekkis kohe küsimus, Kas läpparitele saab panna mingi parema võrgukaardi?
Või äkki aitavad uuemad driverid ?
Ma ei tea ma hakkan kohe proovima.
Võrgukaardiks on SiS 191/190. Kui teil igav võide aidata otsida :)

1. leht 1-st Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/