Arvutifoorum VISTA
http://vista.getforum.org/

Win7 & Vista 32bit võimalik näha üle 4gb mälu?
http://vista.getforum.org/win7-vista-32bit-voimalik-naha-ule-4gb-malu-t2026.html
1. leht 1-st

Autor:  erik [ 25 Sept 2010, 17:42 ]
Teema pealkiri:  Win7 & Vista 32bit võimalik näha üle 4gb mälu?

Venelased on tulnud probleemile kenasti vastu, ning on väidetavalt suutnud luua programmi mis peaks aitama näha üle 4gb rammi nii 32bit Win7 kui Vistal.
Enda masinas mul nii palju mälu pole et seda kontrollida, kinnitada ega ümber lükata, seega palun olla eriti ettevaatlik selle rakenduse katsetamisel.
Pilt
Pilt
Pilt

:!: Kasutamine omal riskil :!:

Link originaal uudisele:
http://www.raymond.cc/blog/archives/2009/08/19/make-windows-7-and-vista-32-bit-x86-support-more-than-4gb-memory/

Allalaadimis lingid
4GB Memory Patch for Vista 32 bit (SP1 and SP2)
4GB Memory Patch for Windows 7 32 bit

Autor:  erik [ 25 Sept 2010, 18:10 ]
Teema pealkiri:  Re: Win7 & Vista 32bit võimalik näha üle 4gb mälu?

Asja uurides selgub et ka sakslased on seda probleemi parandada proovinud:
http://www.unawave.de/windows-7-tipps/32-bit-ram-barrier.html?lang=EN
Paistab käivat vaid Win7 kohta.

Autor:  askela [ 25 Sept 2010, 21:23 ]
Teema pealkiri:  Re: Win7 & Vista 32bit võimalik näha üle 4gb mälu?

Päris huvitav jutt.

Autor:  tudiludi [ 25 Sept 2010, 22:56 ]
Teema pealkiri:  Re: Win7 & Vista 32bit võimalik näha üle 4gb mälu?

Viimati, kui ma Win 7 viisin ellu Driver signature enforcement keelamise, teatas windows live messenger teistele kontaktidele minu nime all mingi suvalist koodijada ...

Too oli ka mingi venelaste jama, mille valikutest ma mitte mõhkugi aru ei saanud, kuid kas tegemist oli just selle tarkvaraga, seda ei mäleta ...

Autor:  beluugavalge [ 29 Sept 2010, 15:30 ]
Teema pealkiri:  Re: Win7 & Vista 32bit võimalik näha üle 4gb mälu?

Muud ma ei oska kommenteerida aga mul näitas vista ja nüüd ka win7 ,et mul on 12Gb RAM aga tegelikkuses on installitud 1,5Gb ainult?

Autor:  Krooniline [ 06 Aug 2012, 20:03 ]
Teema pealkiri:  Re: Win7 & Vista 32bit võimalik näha üle 4gb mälu?

:D Lollipeaga proovisin seda, aga nüüd vaja kuidagi eemaldada seda :D Peale installi ja restart tehes, siis enen windowsi laadimist hakkas küsima, et kumba windwsi soovid bootida. vanat versiooni või sda pachitud versiooni. See, aga häirib mind ja sellised asjad mulle ei meeldi :D Mul ikkagi ainult üks win7 versioon peal. Puhast insatlli ma tõesti ei viitsi hetkel teha :D Ehk siis kas saab selle jura maha installida. Süsteemi taaste ei teinud midagi :D

Autor:  LiivaneLord [ 07 Aug 2012, 08:26 ]
Teema pealkiri:  Re: Win7 & Vista 32bit võimalik näha üle 4gb mälu?

Loe juhendeid -> http://www.unawave.de/windows-7-tipps/3 ... ml?lang=EN

Sys. conf. aknas võid selle DDR asja ära ka kustutada.

Autor:  Krooniline [ 08 Aug 2012, 21:38 ]
Teema pealkiri:  Re: Win7 & Vista 32bit võimalik näha üle 4gb mälu?

Tnx. :) Asi korras :)

1. leht 1-st Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/