Arvutifoorum VISTA
http://vista.getforum.org/

[ARHIIV] Windows 8 Build 7989 x64
http://vista.getforum.org/windows-8-build-7989-x64-t2251-20.html
2. leht 3-st

Autor:  alter [ 27 Juun 2011, 17:41 ]
Teema pealkiri:  Re: Windows 8 Build 7989 x64

FFB kirjutas:
alter kirjutas:
Ei tea palju RAMi võtab, praegu on 2 GB vaba build 7955 oma 3582 MB mälust. Build 7989 kasutas 4 GB DDR3 mälu kõik ära, sest 64-bit. No mingi eelis on 64-bitisel, aga ma arvasin, et Win 8 läheb ainult 64-bit peale üle, aga ikka tehakse veel 32-bit versioone, ilmselt vara veel.

isegi pentium 4 prosed on vist 4 bit toega ju :roll: endal ple küll ühtegi masinat, mis 64jga hätta jäeks


Pentium 4 oli enamuses 32-bit. Ainult mingid erilised Pentium IV-ad toetavad 64bit operatsioonisüsteemi.
Tsiteeri:
2004
Intel, reacting to the market success of AMD, admits it has been developing a clone of the AMD64 extensions named IA-32e (later renamed EM64T, then yet again renamed to Intel 64). Intel ships updated versions of its Xeon and Pentium 4 processor families supporting the new 64-bit instruction set.
VIA Technologies announces the Isaiah 64-bit processor.
http://en.wikipedia.org/wiki/64-bit
Tsiteeri:
The 6xx processors also included 64-bit extensions to instruction set, called EM64T. These extensions were present only in some CPUs from 5xx series.
Link
Pentium 4 tuli aastal 2000 ja alles 2005 oli 6xx seeriale lisatud 64bit toetus.

Autor:  FFB [ 27 Juun 2011, 17:51 ]
Teema pealkiri:  Re: Windows 8 Build 7989 x64

alter kirjutas:
FFB kirjutas:
alter kirjutas:
Ei tea palju RAMi võtab, praegu on 2 GB vaba build 7955 oma 3582 MB mälust. Build 7989 kasutas 4 GB DDR3 mälu kõik ära, sest 64-bit. No mingi eelis on 64-bitisel, aga ma arvasin, et Win 8 läheb ainult 64-bit peale üle, aga ikka tehakse veel 32-bit versioone, ilmselt vara veel.

isegi pentium 4 prosed on vist 4 bit toega ju :roll: endal ple küll ühtegi masinat, mis 64jga hätta jäeks


Mis jama sa ajad, Pentium 4 pole kunagi 64bit toega olnud. x64 instruktsioonid on alates core 2 duo.

http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27477
Instruction Set
64-bit :roll:

A uurisin maad , alates pentium 4 500ndast seeriast on 64bit
http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27 ... L7YU,SL85U
Endal 620nes seeria jooksis 64jal

Autor:  alter [ 27 Juun 2011, 17:54 ]
Teema pealkiri:  Re: Windows 8 Build 7989 x64

Mul oli mingi vanem seeria 3,2 GHz Pentium 4, asendasin selle Celeron Dual Core E3300-ga, et 64-bit toetust saada.

Autor:  FFB [ 27 Juun 2011, 17:55 ]
Teema pealkiri:  Re: Windows 8 Build 7989 x64

alter kirjutas:
Mul oli mingi vanem seeria 3,2 GHz Pentium 4, asendasin selle Celeron Dual Core E3300-ga, et 64-bit toetust saada.

http://ark.intel.com/Product.aspx?id=29734 :shock: siuke juust on mul karbis
ja 64 :shock: :shock: ok kisub win8ast väga oftoopicusse

Autor:  people321 [ 28 Juun 2011, 02:10 ]
Teema pealkiri:  Re: Windows 8 Build 7989 x64

http://imageshack.us/photo/my-images/220/23213337.png/. Kas mõtlesid nii? Peale installeerimist olid need vidinad aga enam ei ole.
Win 7 kasutab mälu 1Gb ja üle. Kas win 8 poolik, et nii vähe mälu kasutab? Arvutis 2Gb.

Autor:  FFB [ 28 Juun 2011, 03:33 ]
Teema pealkiri:  Re: Windows 8 Build 7989 x64

people321 kirjutas:
http://imageshack.us/photo/my-images/220/23213337.png/. Kas mõtlesid nii? Peale installeerimist olid need vidinad aga enam ei ole.
Win 7 kasutab mälu 1Gb ja üle. Kas win 8 poolik, et nii vähe mälu kasutab? Arvutis 2Gb.

no ongi poolik ju e pre beta :roll:

Autor:  alter [ 28 Juun 2011, 12:12 ]
Teema pealkiri:  Re: Windows 8 Build 7989 x64

people321 kirjutas:
http://imageshack.us/photo/my-images/220/23213337.png/. Kas mõtlesid nii? Peale installeerimist olid need vidinad aga enam ei ole.
Win 7 kasutab mälu 1Gb ja üle. Kas win 8 poolik, et nii vähe mälu kasutab? Arvutis 2Gb.

Tee Task Managerist parem pilt, seal Explorer pildil on ainult kettad ja isegi nende kasutust ei näe. Sellel Organize menüül on ikoonid, mis build 7955 puuduvad.

Pilt

Autor:  tudiludi [ 28 Juun 2011, 18:15 ]
Teema pealkiri:  Re: Windows 8 Build 7989 x64

Mis teemal siin üldse seletatakse? Kuidas saab kaustaaknast vaadata task manageri?

Autor:  alter [ 28 Juun 2011, 20:51 ]
Teema pealkiri:  Re: Windows 8 Build 7989 x64

tudiludi kirjutas:
Mis teemal siin üldse seletatakse? Kuidas saab kaustaaknast vaadata task manageri?

Mis jama sa ajad. People321 rääkis kui vähe mälu võtab, seda peaks tegumihaldurist nägema, ei tea, mis Explorer pildid ta leidis.
people321 kirjutas:
http://imageshack.us/photo/my-images/220/23213337.png/. Kas mõtlesid nii? Peale installeerimist olid need vidinad aga enam ei ole.
Win 7 kasutab mälu 1Gb ja üle. Kas win 8 poolik, et nii vähe mälu kasutab? Arvutis 2Gb.

Autor:  people321 [ 28 Juun 2011, 22:10 ]
Teema pealkiri:  Re: Windows 8 Build 7989 x64

http://imageshack.us/photo/my-images/198/ca32pture.png/. Exploreri panin selleks, et näidata ribbon mida seal ei ole.

Autor:  FFB [ 29 Juun 2011, 02:51 ]
Teema pealkiri:  Re: Windows 8 Build 7989 x64

people321 kirjutas:
http://imageshack.us/photo/my-images/198/ca32pture.png/. Exploreri panin selleks, et näidata ribbon mida seal ei ole.

endal 1.82giga mälu praegu kasutatud ,250 sellest võttab firefox :lol: õnneks gigake veel mälu varuks :)

Autor:  people321 [ 01 Juul 2011, 17:09 ]
Teema pealkiri:  Re: Windows 8 Build 7989 x64

See pole nüüd kõige vähem aga vähe võrreldes win7'ga. Win7 ei märganud (beta, pre-beta, M), et nii vähe mälu kasutaks :roll:

Pilt

Autor:  FFB [ 01 Juul 2011, 18:08 ]
Teema pealkiri:  Re: Windows 8 Build 7989 x64

people321 kirjutas:
See pole nüüd kõige vähem aga vähe võrreldes win7'ga. Win7 ei märganud (beta, pre-beta, M), et nii vähe mälu kasutaks :roll:

Pilt

alguses oli mul ka midagi sinnakanti, vaatasin, et :shock: :shock: agajh, sülekas jookseb teamwiever ,eset smart ja whatpulse taustal siis on 873mb
mida on ka vähe, pilti ei saa teha, kuna wifi ruuter viskas sussid püsti :roll:

Autor:  alter [ 04 Juul 2011, 18:25 ]
Teema pealkiri:  Re: Windows 8 Build 7989 x64

people321 kirjutas:
See pole nüüd kõige vähem aga vähe võrreldes win7'ga. Win7 ei märganud (beta, pre-beta, M), et nii vähe mälu kasutaks :roll:

Pilt

213 MB ainult vaba, 4 GB RAMiga näitab mul tegumihaldur mingi 1400 MB free (44 protsessi vs 37 protsessi).

Pilt

Autor:  FFB [ 04 Juul 2011, 18:57 ]
Teema pealkiri:  Re: Windows 8 Build 7989 x64

Kuidas seda aktiveerida saab? plaan sülekas autorute 2010et kasutada, aga beta koodid ei funka :roll:
otseselt mingit tähtaega ei anna ka, et 24days remaining vms
winveris on 16.02.2012

Et kas on lootust, et keset helsingit ekraan pime on :D ja fsjoo , edasi mine kaardiga
mingi the product key has been blocked by user plapla on lõpuga -3MBMV

Olen ma ainuke?

Beta koodid blocked :roll:

Autor:  alter [ 04 Juul 2011, 20:00 ]
Teema pealkiri:  Re: Windows 8 Build 7989 x64

Aktiveeritakse helistades Microsofti kui aktivatsioon feilib http://forums.mydigitallife.info/thread ... post449896

Pilt

Autor:  MPSGA [ 05 Aug 2011, 22:34 ]
Teema pealkiri:  Re: Windows 8 Build 7989 x64

Kust ma leian selle Windows 8 siis? Olen nagu otsinud aga ei leia :p. Kui keegi teab, kust seda 32 bitist tõmmata saab (ma ei kavatse lihtsalt tuimalt mingit alfaversiooni peale panna, VirtualBox on siin hea sõber :) )?

Autor:  erik [ 05 Aug 2011, 22:48 ]
Teema pealkiri:  Re: Windows 8 Build 7989 x64

32 bitist ei ole lekkinud ja hetkel on saadaval vaid alfa versioonid.
Tuleb veel oodata...

Autor:  MPSGA [ 06 Aug 2011, 12:39 ]
Teema pealkiri:  Re: Windows 8 Build 7989 x64

erik kirjutas:
32 bitist ei ole lekkinud ja hetkel on saadaval vaid alfa versioonid.
Tuleb veel oodata...

Ai... jama :(... Huvitav, mille pärast nad järsku selle originaalse Windowsi töölaua idee minema viskasid ja uue kasutusele võtsid? Ma arvan et paljudele see "kastide" idee ei meeldi :(.

Autor:  Michael [ 06 Aug 2011, 16:16 ]
Teema pealkiri:  Re: Windows 8 Build 7989 x64

Minu teada Windows 7 jäi viimaseks 32biti välja laskeks ja Windows 8 ei tulegi 32biti vaid ainult 64biti. Ehk aeg edasi areneda :)

2. leht 3-st Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/