Arvutifoorum VISTA
http://vista.getforum.org/

Akende 3D vaatamine ja liigutamine
http://vista.getforum.org/akende-3d-vaatamine-ja-liigutamine-t596.html
1. leht 1-st

Autor:  tudiludi [ 29 Sept 2008, 19:42 ]
Teema pealkiri:  Akende 3D vaatamine ja liigutamine

Leidsin ühe hea programmi, millega saab sättida töölaual aknaid nii, et neid rohkem ära mahuks.
Programmi nimeks on Madotate, mille ülevaade asub siin: http://www.online-tech-tips.com/free-so ... -madotate/
Alla tõmbamiseks klikka programmi nimel. Kirjas on, et Vistaga ei tööta, aga mul töötab. Hetkel avastan alles selle programmi menüüsid, aga minu meelest väga lahe proge ...!!! :)

Autor:  tudiludi [ 29 Sept 2008, 20:34 ]
Teema pealkiri: 

valdur55 kirjutas:
See mis ma ütlesin et keera 3D värk välja hoopis mõtlesin seda ,et hakad mingit raamatut keerama.
Raamt=Aken Olen youtubes midagi seesugust näinud.

Kui sa midagi leiad, siis ütle mulle ka... :)
See Madotate on väga hea, aga päris nii sellega ei saa, et võtad mingist äärest kinni ja keerad sellisesse asendisse nagu vaja. See saab aru küll, kus töölaua serv on ja muudab vastavalt asendit (eks proovige järgi, kui aru ei saa mu jutust hästi), aga mitte päris nii, nagu sa kirjeldasid. Ja 3D akende pildikvaliteet võiks parem olla, et paremini kirjast ikka aru saaks, aga muidu hea proge ... :)I

Autor:  valdur55 [ 30 Sept 2008, 07:33 ]
Teema pealkiri: 

Woot :P see oligi see mis ma mõtlesin.
Youtubes oli küll midagi sellist.
Otsi midagi Youtubest

Autor:  tudiludi [ 30 Sept 2008, 18:27 ]
Teema pealkiri: 

Hea programm on Winflip, mille saab tasuta alla tõmmata siit: http://winflip.en.softonic.com/
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TJ-lut7P8M0[/youtube]

See ei ole päris see, mida mina otsisin (otsin veel edasi...), aga päris asjalik muidu. Mine tea - võibolla panen selle isegi oma startup-itemsitesse, et automaatselt käivituks 3D funktsioon.
Kusjuures olen täiesti kindel, et sellest oli siin foorumil juttu, aga mäletan, et ei saanud sellest asjast eriti aru ja jäi sinnapaika. ... :D

Autor:  erik [ 30 Sept 2008, 18:35 ]
Teema pealkiri: 

Mis poolest on see parem, kui vista enda 3d flip?

Autor:  tudiludi [ 30 Sept 2008, 18:41 ]
Teema pealkiri: 

Kui aus olla, siis ei tea. Kuidas saan kasutada Vista enda Flip3D-d?

Autor:  erik [ 30 Sept 2008, 18:53 ]
Teema pealkiri: 

Kas sul ei ole stardi all sellist nuppu, nagu seal sinises aknas?
Pilt
Ilmselt siis mitte....
Stardi alt otsigu aknasse ja otsi: window switcher
On võimalik sinna sokutada nagu pildil, mul oli kohe.

Autor:  tudiludi [ 30 Sept 2008, 19:18 ]
Teema pealkiri: 

See on olemas küll jah, aga mis on sellel pistmist 3D-ga?
Kui sa proovid seda proget (Winflip), millele viitasin, siis saad näha alles 3D-d. Paningi selle omal Startupi, sest hakkas nii meeldima. :)I
Ma ei tahaks olla tähenärija, aga Vista FAQ-is on viga, millele eelmine kord pihta ei saanud.
Flip 3D-d saate avada ka klahvide CTRL+Windowsi logoklahv +TAB abil. Seejärel saate vajutada TAB-klahvi läbi akende liikumiseks. (Te võite samuti vajutada PAREMNOOLT või ALLANOOLT, et lehitseda ühe akna võrra edasi või vajutada VASAKNOOLT VÕI ÜLESNOOLT, et lehitseda ühe akna võrra tagasi.) Flip 3D sulgemiseks vajutage paoklahvi (ESC).

Minul tuleb see Flip3D ette siis, kui vajutan Ctrl+Alt+TAB. See võib muidugi minu arvuti viga olla ka ... :(
Winflipiga käib see asi lihtsamalt veel - Windowsi logoklahv+TAB.

Autor:  tudiludi [ 30 Sept 2008, 19:39 ]
Teema pealkiri: 

Ja kui huvi, siis uurida ka DeskSpace: http://vista.getforum.org/forum/viewtopic.php?t=118 PS! See "röövib" päris palju mälu.

Autor:  erik [ 30 Sept 2008, 19:54 ]
Teema pealkiri: 

tudiludi kirjutas:
See on olemas küll jah, aga mis on sellel pistmist 3D-ga?
Kui sa proovid seda proget (Winflip), millele viitasin, siis saad näha alles 3D-d. Paningi selle omal Startupi, sest hakkas nii meeldima. :)I

Pilt
Kui see pole 3d, mis see siis on??
Sedasi käib kui vajutan sinist nupukest või Windowsi logoklahv+TAB.

Ja kui vajutan Ctrl + Alt + Tab
Pilt

Ja kui lisada programm DeskSpace, mis ei puutu eriti just siia konteksti. Nimetatakse 3d desktop. Siis saab klahviga Windows logoklahv + nool või hiir,
tulemuseks sellise pildi:
Pilt
Viimasest on siin teemas:http://vista.phpbb24.com/forum/viewtopic.php?t=118

Autor:  tudiludi [ 30 Sept 2008, 20:03 ]
Teema pealkiri: 

Eks pean siin üksind edasi nutma, sest Win+TAB puhul ei toimu mul midagi. Ctrl+Alt+TAB ilmub jah taoline menüü, nagu sa pildil näitasid. :)
Pean selle Home Basicu vist välja vahetama? :(

Autor:  erik [ 30 Sept 2008, 21:32 ]
Teema pealkiri: 

Asoo, ei teadnudki et Basic versiol pole seda...
Nii, natuke googeldatud..
Arvan et leidsin rohtu selle vastu.
Siin on õpetus:
http://www.walkernews.net/2007/05/03/enable-windows-aero-interface-in-vista-home-basic/
See küll inglise keeles, aga väga raske pole vast kellelegi sellest aru saada.

Autor:  tudiludi [ 30 Sept 2008, 22:30 ]
Teema pealkiri: 

Saame jälle terakese targemaks - Vista Home Basicul Aero tööle ei hakka. Tegin täpselt juhendite järgi, aga ei saa ikka Flip3D-d kasutada. :(

Vista Spikker ja Tugi kirjutas:
Aerot sisaldavad järgmised Windows Vista väljaanded:

Windows Vista Business;

Windows Vista Enterprise;

Windows Vista Home Premium;

Windows Vista Ultimate.

Aerot ei sisalda Windows Vista Home Basic. Oma arvutis oleva Windows Vista väljaande saate teada alustuskeskuse avamisel.

Segadusse ajab nati selline asi: :D:D:D

Pilt

Autor:  valdur55 [ 01 Okt 2008, 14:31 ]
Teema pealkiri: 

Muidu äkki on mingid patchid olemas ,et saab vista homel kah tööle.

Autor:  Vote [ 01 Okt 2008, 15:35 ]
Teema pealkiri: 

Minul on see töölaua tegevus 3,4. Aero on sees ja windowsiks vista premium. Ei tea miks ta nii madal on mul :(

Autor:  tudiludi [ 01 Okt 2008, 18:24 ]
Teema pealkiri: 

Mina vastaks selle peale, et see kasutuskogemuse indeks (krt, ei tea, kuidas seda inglisekeeles nimetataksegi) tähendab seda, et arvuti testib aegajalt ennast ja annab endale hinde. See tähendab, et alati ei olegi asi selles, et liiga palju asju käivitub või töötab koos arvutiga jne. Palju oleneb ka riistvarast, mis arvutis on. Ma ei ütle, et su arvutil on vanad seadmed, aga näitena võin öelda, et mul on Video kaari NVIDIA GeForce 8400 GS (256 MB). See ei ole muidugi näitaja ja üldse ... :D:D:D Mul vist aerot üldse ei tohiks ollagi, aga ma ei teagi enam, mida uskuda ja mida mitte.

1. leht 1-st Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/