Arvutifoorum VISTA
http://vista.getforum.org/

Sidebar gadget ütleb "No Network"
http://vista.getforum.org/sidebar-gadget-utleb-no-network-t2489.html
1. leht 1-st

Autor:  erik [ 07 Sept 2013, 12:51 ]
Teema pealkiri:  Sidebar gadget ütleb "No Network"

Kui teil juhtub selline asi et gadget mis kasutab interneti ühendust ei saa enam võrguga ühendust,
veenduge et IE (Internet Explorer) töötab, kuna need on omavahel seotud.
Juhul kui IE samuti ei tööta tõmmake parandus programm mis asja lahendab.
Pilt
http://go.microsoft.com/?linkid=9646978

1. leht 1-st Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/