Arvutifoorum VISTA

Aastast 2007





Tee uus teema Vasta teemale  [ 7 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Kas pelgalt foorumi bug või midagi halba?
PostitusPostitatud: 27 Okt 2010, 21:56 
Eemal
Aktiivne huviline
Kasutaja avatar

Liitunud: 30 Jaan 2010, 05:11
Postitusi: 29
Asukoht: Tartu
OS: Windows 7Home Premium
Ei tea milles asi on, kuid mitmeid teemasid siin avades viskab mulle sellise pildi;
Pilt

Oskab ehk keegi kommenteerida?


Top
 Profiil  
 
 Teema pealkiri: Re: Kas pelgalt foorumi bug või midagi halba?
PostitusPostitatud: 27 Okt 2010, 22:08 
Eemal
Admin
Kasutaja avatar

Liitunud: 02 Juun 2007, 21:26
Postitusi: 2832
Asukoht: Kohila
OS: Vista Home Premium, Windows 7
thevista.ru leheküljega on probleeme. Ilmselt on sealt kopeeritud mõningasi pilte foorumile. Postita link kus see tuleb, võin uurida mis seda põhjustab konkreetsel leheküljel.
Üldiselt see Google Chrome pasundab väga tihti igasugu tühja tähja peale.

_________________
Foorumi reeglid>>>Kuidas küsida abi


Top
 Profiil  
 
 Teema pealkiri: Re: Kas pelgalt foorumi bug või midagi halba?
PostitusPostitatud: 27 Okt 2010, 22:12 
Eemal
Moderaator
Kasutaja avatar

Liitunud: 19 Apr 2008, 00:38
Postitusi: 4193
Asukoht: Järvamaa
OS: Windows Seven
Selles mõttes ei ole sa ainuke - ka minul on thevista.ru kahtlane leht. Erinevalt minust, on sul mingi teine programm, mis peab selle lehe hosti pahavaraks. Arvatavasti tead sa vast ise, milline programm sul selle paha lehe tuvastas ja blokeerib. Minul on malwarebytes.

Aga lehte http://www.thevista.ru ei oska mina kommenteerida - arvatavasti valehäire tegelikult ja ju kellegi avatariks on pilt, mis asub eelmainitud hostis.

Aga kui sa vajutad Jätka ikkagi, siis kas järgmine kord tuleb ikka see aken ette?

_________________
PiltPilt Üheksa korda mööda, üks kord pihta! Teie küsimused on vastatavad, aga meie vastused on küsitavad...


Top
 Profiil  
 
 Teema pealkiri: Re: Kas pelgalt foorumi bug või midagi halba?
PostitusPostitatud: 27 Okt 2010, 22:33 
Eemal
Aktiivne huviline
Kasutaja avatar

Liitunud: 30 Jaan 2010, 05:11
Postitusi: 29
Asukoht: Tartu
OS: Windows 7Home Premium
Lööb selle ette siis, kui vajutan siin näiteks teemale Kasulikud lingid/Info. Viirusetõrje on mul Comodo Internet Security Premium ja Chromes pluginana Wot kasutuses.
Kui vajutan selle variandi peale, et ikkagi usaldan seda lehte ja teemasse sisenen, siis ei juhtu midagi - nii CIS kui ka WOT on vait.


Top
 Profiil  
 
 Teema pealkiri: Re: Kas pelgalt foorumi bug või midagi halba?
PostitusPostitatud: 27 Okt 2010, 22:42 
Eemal
Admin
Kasutaja avatar

Liitunud: 02 Juun 2007, 21:26
Postitusi: 2832
Asukoht: Kohila
OS: Vista Home Premium, Windows 7
Nüüd peaks korras olema.

_________________
Foorumi reeglid>>>Kuidas küsida abi


Top
 Profiil  
 
 Teema pealkiri: Re: Kas pelgalt foorumi bug või midagi halba?
PostitusPostitatud: 27 Okt 2010, 22:43 
Eemal
Aktiivne huviline
Kasutaja avatar

Liitunud: 30 Jaan 2010, 05:11
Postitusi: 29
Asukoht: Tartu
OS: Windows 7Home Premium
erik kirjutas:
Nüüd peaks korras olema.


Jep ja nii ta ongi :D


Top
 Profiil  
 
 Teema pealkiri: Re: Kas pelgalt foorumi bug või midagi halba?
PostitusPostitatud: 27 Okt 2010, 22:50 
Eemal
Admin
Kasutaja avatar

Liitunud: 02 Juun 2007, 21:26
Postitusi: 2832
Asukoht: Kohila
OS: Vista Home Premium, Windows 7
Kõik oli ühe pisikese signatuuri süü.
Just selle:
Pilt
Hämmastav mille peale Chrome pahaseks saab :lol:

_________________
Foorumi reeglid>>>Kuidas küsida abi


Top
 Profiil  
 


Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 7 postitust ] 


Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline


Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis

Otsi...:
Hüppa:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
phpbb.ee 3.0.7
phpBB SEO
Create a Forum | Terms of Service | Privacy Policy | Report the forum