Arvutifoorum VISTA
http://vista.getforum.org/

F-Secure Online Scanner
http://vista.getforum.org/f-secure-online-scanner-t984.html
1. leht 1-st

Autor:  kat [ 24 Veebr 2009, 17:20 ]
Teema pealkiri:  F-Secure Online Scanner

Probleem siis sihukene, kuna arvuti oli eriti aeglaseks jäänud siis hakkasin otsima pahalast ja kasutasin igasugu vahendeid kaasa arvatud F-Secure Online Scannerit aga sellega juhtus niiet viskas umbes sihukese kirja ette ja tegi ise restarti. Kas kellelgi on sama jama olnud??? Mida teha????
Pilt

Autor:  Restart [ 24 Veebr 2009, 18:10 ]
Teema pealkiri: 

kas see oli üks kord? nüüd on korras..või?
vaadake event wiever:

Vista start menüü, kirjutage otsingusse event wiever, siis windows logs ja system, vaadake mis kell see juhtus ( blue screen )
lisa info siit http://vista.getforum.org/forum/viewtopic.php?t=613

Autor:  kat [ 24 Veebr 2009, 19:40 ]
Teema pealkiri: 

tegin eile õhtul arvutile formati ja mõtlesin et nüüd kõik ok aga täna hommikul proovisin uuesti F-Securet ja sama jama ikka et viskab selle sinise ekraani ja restart muidugi seal polnud tähed nii selged ja hästi loetavad kui mu pildil. olid sihukesed mega kõverad:) ja krässus suht raske aru saada mis kirjutatud aga tekst oli sama mis pildil:)
ma vaatasin seda event viewerit aga ei leidnud sealt blue screeni oli küll warninguid ja erroreid.
muidu arvuti nagu töötaks hästi kui välja arvata see et ta ei lase seda online scannerit kasutada.

Autor:  erik [ 24 Veebr 2009, 20:16 ]
Teema pealkiri: 

Pane see link siia, kus sa seda online scanni teed.

Autor:  kat [ 24 Veebr 2009, 20:33 ]
Teema pealkiri: 

http://support.f-secure.com/enu/home/ols.shtml

Autor:  tudiludi [ 24 Veebr 2009, 20:34 ]
Teema pealkiri: 

Pole nagu F-securet kunagi kasutanud, kuid midagi kirjutati:

Q: I am trying to open the F‑Secure Online Scanner. When clicking on the link I just see a window flashing quickly and then nothing happens. What is wrong?

A: You don't have enough user rights to install the required ActiveX control. You need to run Internet Explorer once with administrative rights first. To do this:

1. Right click on the Internet Explorer icon.
2. Chose "Run as..." and select an account with administrator rights.
3. After having run F‑Secure Online Scanner once, you can run F‑Secure Online Scanner normally until the ActiveX control needs updating.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Q: Are any other browsers than Internet Explorer supported?

A: No. Only Internet Explorer is supported at the moment.


Ehk siis pead IE ja ainult IE käivitama administraatorina ja siis installid ActiveX, kui F-secure seda tahab.

Autor:  Restart [ 24 Veebr 2009, 20:38 ]
Teema pealkiri: 

mis antiviir kasutad?uuendage windowsi, installeerige sp 1

Autor:  kat [ 24 Veebr 2009, 20:39 ]
Teema pealkiri: 

tudiludi kirjutas:
Pole nagu F-securet kunagi kasutanud, kuid midagi kirjutati:

Q: I am trying to open the F‑Secure Online Scanner. When clicking on the link I just see a window flashing quickly and then nothing happens. What is wrong?

A: You don't have enough user rights to install the required ActiveX control. You need to run Internet Explorer once with administrative rights first. To do this:

1. Right click on the Internet Explorer icon.
2. Chose "Run as..." and select an account with administrator rights.
3. After having run F‑Secure Online Scanner once, you can run F‑Secure Online Scanner normally until the ActiveX control needs updating.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Q: Are any other browsers than Internet Explorer supported?

A: No. Only Internet Explorer is supported at the moment.


Ehk siis pead IE ja ainult IE käivitama administraatorina ja siis installid ActiveX, kui F-secure seda tahab.

Ma tegin jh kõik nii nagu kirjas on ja hakkas skännima ja siis kööga. ei julge nagu teiste arvutitega proovidagi enam

Autor:  kat [ 24 Veebr 2009, 20:42 ]
Teema pealkiri: 

Restart kirjutas:
mis antiviir kasutad?uuendage windowsi, installeerige sp 1

kaspersky 2009 windows uuendatud ja sp1 kh olemas

Autor:  Restart [ 24 Veebr 2009, 20:56 ]
Teema pealkiri: 

ei ole vaja kasutada online antiviir; sul on hea antiviir. võib olla need programmid konflikteerivad oma vahel...

selle jaoks kasutage parem seda: Malwarebytes' Anti-Malware
see on tasuta ja hea programm, töötab kasperskyga supper )))

Autor:  kat [ 24 Veebr 2009, 22:29 ]
Teema pealkiri: 

Restart kirjutas:
ei ole vaja kasutada online antiviir; sul on hea antiviir. võib olla need programmid konflikteerivad oma vahel...

selle jaoks kasutage parem seda: Malwarebytes' Anti-Malware
see on tasuta ja hea programm, töötab kasperskyga supper )))

jaaah proovisin siis ära selle Malwarebytes' Anti-Malware ei leidnud midagi õnneks :) ju siis pean uskuma tõesti et see F-värk ei taha mu arvutis käia aga kas keegi on proovinud oma arvutis jooksutada seda F-secure online scannerit :?:

Autor:  tudiludi [ 24 Veebr 2009, 22:51 ]
Teema pealkiri: 

Minul hetkel skännib, aga ma ei kasuta Kasperskyt, vaid hetkel on ESET ...
Tundub, et ta minul töötab, kuigi ma ei tea, millal ta sul kokku jooksis.

Autor:  tudiludi [ 24 Veebr 2009, 23:04 ]
Teema pealkiri: 

Natuke parandan asja. Skännis küll ja lõpetas ka edukalt ning kusjuures leidis mul ühe viiruse ja kaks nuhkvara.

Aga see skänn käib ikka päris jõhkralt, st, et korra käis peast mõte läbi, et nüüd jooksis arvuti kokku. Ja nii oli kohe mitu korda, kust kõik jäi seisma. Seega, kui seda skänni teete, siis rahulikult oodake ära, kuni lõpetab ja siis alles toimetage arvutis edasi.

Ja üks viga on sel skännil - nimelt ei ütle ta ära, kust ta selle viiruse või ohtliku asja leidis. :S Aga muidu tundub väärt asi olema ... ;) :)

Ja, kat - võibolla ei pea su arvuti vastu sellele skännimisele. :?

Autor:  kat [ 24 Veebr 2009, 23:12 ]
Teema pealkiri: 

tudiludi kirjutas:
Natuke parandan asja. Skännis küll ja lõpetas ka edukalt ning kusjuures leidis mul ühe viiruse ja kaks nuhkvara.

Aga see skänn käib ikka päris jõhkralt, st, et korra käis peast mõte läbi, et nüüd jooksis arvuti kokku. Ja nii oli kohe mitu korda, kust kõik jäi seisma. Seega, kui seda skänni teete, siis rahulikult oodake ära, kuni lõpetab ja siis alles toimetage arvutis edasi.

Ja üks viga on sel skännil - nimelt ei ütle ta ära, kust ta selle viiruse või ohtliku asja leidis. :S Aga muidu tundub väärt asi olema ... ;) :)

Ja, kat - võibolla ei pea su arvuti vastu sellele skännimisele. :?

no tundub et mul polegi mõtet taga enam jämmida siin sest peale formatit arvuti nagu norm :D aga enne seda lasin jah igasugu asjadega üle sest ta ikka käitus mega kahtlaselt ja jube uimerdis oli :)

Autor:  erik [ 24 Veebr 2009, 23:58 ]
Teema pealkiri: 

Mul ka Eset Nod32, tegi scanni lõpuni, leidis vaid paar küpsist.

Autor:  sakedep36 [ 25 Veebr 2009, 15:47 ]
Teema pealkiri: 

mul oli ka vana arvutiga nii (XP) hakkas ise väga tihedalt resa tegema. viisin parandusse.windows maha ja uuesti peale ja nyyd korras olnud..d

1. leht 1-st Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/