Tere.
Vabandan, kui teema pole õigesti liigitatud.
Küsimus selline, et nägin ükspäev Ringvaate saadet, kus räägiti, et vanematele arvutile, mis kasutanud XP on see hea alternatiiv. Ja talgulistele, kes soovivad seda saada, võtku arvuti kaasa ja pannakse tasuta peale. Ja kes ise oskavad, tõmmaku internetis tasuta alla jne. et õpetus nende kodulehel olemas jne. OK.
Aga....googelda seda nii või naa, ei leia selle estpuntu kohta midagi, 0 infot. Mõtlesin, et äkki kirjapilt oli vale ja proovisin nii ja naa aga kuidas on võimalik, et räägitakse tootest, mille kohta googeldades 0 infot on?
Seega.....
1. Ei saanud aru, kas see Estpuntu on täielik tarkvara XP asemel või on see lisatäiendus vistale?
2. Kas ma pean tõmbama enne alla vista ja siis Estpuntu või ainult Estpuntu?
3. Emba kumba valiku puhul, kas seda saab tasuta ja kust tõmmata? Kas on sellele kuskil koduleht?
4. Kas enne selle programmi peale installimist peab tegema täieliku C formati ja täiesti puhtaks ja siis peale installima?
5. Kui c format siis ei saa ju minna netti ja seda enam peale tõmmata, kui ühtegi programmi peal ei ole?
6. Kuidas saab näiteks selle estpunto asemel olema arvuti enda dreiveritega, kui draiveri plaat on kadunud (ühel on olemas)
Oma vanadele arvutitele olen alati ise uued XP plaadilt peale tõmmanud aga kuidas sellega estpuntu installimisega on? Windows 7 ärge soovitage, mõlemad arvutid on väga vanad ja ei mängi seda välja. Uut arvutit ka ei osta kuna üks venemate ja teine vanavanemate omad, tahan neid kiiremaks ja turvalisemaks saada. Seda pole vaja muuks kui lehti lugeda ja makseid teha. Aga isegi see XP on hetkel mõlemal üliaeglane, ei liigu edasi ei tagasi. Kuigi mõlemal veerand ketast täis. Samuti olen kasutanud nii cc cleanerit kui ka pidevalt Defragmentimist.
Üks arvuti on Pentium (R) 4CPU 2.40 GHz, 768 MB of RAM ja Combaq pentium 4 ja andmetelt umbes samasugune saan

Jube ette tänades info eest!