Arvutifoorum VISTA

Aastast 2007

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Windows 8 legaalne & tasuta?
PostitusPostitatud: 13 Juun 2014, 21:27 
Eemal
Huviline

Hei!

Nimelt on mul mure. Hiljuti panin kokku arvuti, kuid CD-lugejat ei ostnud. Tahaksin arvutile Windowsi peale tõmmata, plaat kõik on olemas "Windows 8.1 Pro Preview" koos koodiga. Aga kas on kuskil saadaval ka selle windowsi ISO fail, mille paneksin mälupulgale ja installiksin arvutisse ja kasutaksin oma pakendi peal olevat koodi.

Tean et Windows 7 oli see võimalik, aga 8? Paljud räägivad, et seda faili pole olemas, aga kui ise otsin netist, siis leian kõike, aga arvan et see mingi pahn.

Äkki keegi oskab täpselt öelda ja kui võimalik, siis oleks tore kui keegi oskaks postitada linki, kust seda tõmmata saaks legaalselt kuna kood on mul olemas.

E:/ Mälupulk on olemas: 32GB

Profiil  

Teema pealkiri: Re: Windows 8 legaalne & tasuta?
PostitusPostitatud: 13 Juun 2014, 22:09 
Eemal
Moderaator
Kasutaja avatar

ISO saad ise ka teha sellest plaadist. ISO polegi muud, kui plaadi tõmmis. Daemon tools pro või võid ka googlest leida sobiv programm -> https://www.google.ee/search?q=create+i ... GsO_jWgeAI

Magiciso on tuttava nimega programm.

Pulgale installimise juhendit ei oska soovitada, googlest ehk leiad -> https://www.google.ee/search?client=fir ... grmThwIX0U

Profiil  

PostitusPostitatud: 13 Juun 2014, 22:35 
Eemal
Huviline

Tõmbasin endale PowerISO, aga nagu ma aru saan, siis pean ma selle plaadi oma arvutisse sisse toppima.
Hetkel on mul sülearvuti 64bit, sisestan sinna selle windows plaadi ja teen iso, ega see plaat automaatselt tõmbama ei hakka ikka? Ei tea neid asju nii täpselt, arvuti tahtis veel mingit restarti, kuna plaat on 32bitine, aga nagu ma uurinud olen, siis 32bit töötab ka täiesti korralikult 64bit masina peal.

_______
Üldiselt saan ma praegu aru nii, panen plaadi sisse, teen restardi ära, avan PowerISO programmi, sealt saan ISO (õpetus: http://www.poweriso.com/tutorials/iso-maker.htm) salvestan iso faili ära.

Profiil  

PostitusPostitatud: 13 Juun 2014, 23:10 
Eemal
Moderaator
Kasutaja avatar

Lauaarvuti panid kokku? Kui sülearvutis on plaadilugeja olemas, siis Powerisoga teed iso image, kui powerisol see võimalus on olemas. Siin ei oma tähtsust, kas su läpakal on 32 või 64-bit Windows. Kui paned plaadi läpakasse, siis kui autoplay on lubatud, küsib UAC sult kinnitust setupi käivitamiseks. Kui UAC on keelatud, siis setup hakkab tööle, kuid selle saad ristist kinni panna. Sa ei hakka sülearvutile seda Windows 8-t peale panema, nagu ma aru saan.

Siis paned käima poweriso ja valid selle plaadi sealt draivide nimekirjast ja teed iso.

http://www.poweriso.com/tutorials/create-iso-file.htm

Profiil  

PostitusPostitatud: 14 Juun 2014, 12:50 
Eemal
Huviline

Tänud aitamast :)
Saingi tööle, hetkel kirjutan oma uue arvuti pealt juba :D

Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5 postitust ] 

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis